Matrika času

Matrika času

Anotace: mě napadlo...

Je to lékař i zrádce.
Je to velký vládce.
Tlačí nás i plyne rychle
bezeslova zcela ztichle.

A tak všemu utíkám a jen se
směju...časovým matrikám.
V matrikách moje vzpomínky mám.
Tam je dochovám.

Občas v nich lovím.
Sem tam tápu a stopamy vzpomínek
hlavu si matu.

A tak všemu utíkám a jen se
směju...časovým matrikám.
V matrikách moje vzpomínky mám.
Tam je dochovám.

Z některých trochu mě mrazí.
Vždyť koupali jsme se nazí.
Jiné mě bolí.
Lepší myslet na cokoli.

A tak všemu utíkám a jen se
směju...časovým matrikám.
V matrikách moje vzpomínky mám.
Tam je dochovám.

A ty další nechávám v sobě.
To přece nemůžu udělat Tobě.

A tak nic jim neprozradím.
O milování pod kapradím.
Jen jim řeknu ať to chápou.
Konec nastal vyrovnám se... s touhle tou ztrátou.
Autor mexx, 01.05.2009
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, losscar, NikitaNikaT., Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

před časem se neschováš :) -ST-

16.05.2009 19:33:00 | losscar

Hodně zajímavé, některé věty jsou moc dobré.

04.05.2009 13:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí