Bruntál

Bruntál

Anotace: ,,

U prodejny píčovin
nocí vlci vyjí
psaly kundy vod novin
co jsou cejtit histerií
že se tam stal mord
šestsetdvojka,texťák Word
k tomu ňáká fotka
bůhví co tě potká
tady v tomhle randále
jedna ze dvou tezí
prej brutalita v Bruntále
už přesáhla mezí

U prodejny suvenýrů
prý to bylo horký
došlo prý i na sekyru
psaly redaktorky.

Co je psáno to je dáno
Bruntál nebo u Var
vyvalený bulvy ráno
to víš kurva bulvár.
Autor zenge, 01.05.2009
Přečteno 241x
Tipy 13
Poslední tipující: ziriant, Zpátky, zrrrr, Žqáry, Zasr. romantik, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chlape,...... moc dobrý, píšeš hodně ostře a bez servítek u mě opět za ST

02.05.2009 07:04:00 | zrrrr

Líbí se mi, taková umírněná, slušná, a málo sprostých slov! V dnešní situaci je to zcela mimořádné!

01.05.2009 23:00:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí