Modlitba

Modlitba

Anotace: ***začátky

Děkuji Ti za vše dobré,
co ve mně dříme.
Díky Tobě se šíří plamen poznání.
Díky Tobě hořím, udržuji žár,
který jsi ve mně zapálil.
Buď stále se mnou, mysli na mé dobro,
jakož i já na Tvé.
Autor devcatko z jetele, 01.05.2009
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí