Vol. 1

Vol. 1

Anotace: „Vím, že neumím psát."

... a příjde pád. a vše bude jinak. přátelé zmizí, zmizí i svět
i těch pár posledních vět. jakési žvásty o lásce

koho to zajímá? koho to bolí? že není k čemu se vracet...
cože? ... prý všechny! chce se mi zvracet...

melou cosi o štěstí, naději, náhodě, sázce
cosi o radostném životě... rozmačkat tu havěť!

a pak rána. přímo zezadu, do lebky, jako poprvé...
někdo mě zvedá z chodníku, z kaluže krve

třepetá křidélky a sosá mi přímo z rány
budeme si hrát na debílky, ó, to jsou boží muka, takové rány!

rozmačkávám ten hmyz a jdu si dál po svých
na most, letem zpříjemnit pár švábům den

možná skončím na autě nějaké jepice
pak stačí zapnou stěrače a zbavit se mých ostatků jen
Autor runa, 02.05.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí