Žena

Žena

Anotace: Pro mou matku za to jak úžasná to je žena:-*

Žena v mém životě nemálo důležitá.
Žena jejíž usměv sílu mi dodává do života.
Žena jejíž hlas mě ukolébá.
Žena pro mě tak důležitá.
Žena za kterou bych s úsměvem umírala,
jen aby mou bolest neviděla.
Žena, která mě naučila dát,
né hrstma jen brát.
Žena díky, které tu jsem,
to ona byla je a bude mým snem.
Miluji tě maminko!!
Autor Ka.ce.tka, 02.05.2009
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuju=))

06.05.2009 21:21:00 | Ka.ce.tka

..máš veliké štěstí a já Ti ho přeji..Vlastně i Tvoje maminka to štěstí má.

04.05.2009 16:07:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí