Fotbalista...

Fotbalista...

Anotace: Pro človíčka,co rád běhá za kulatým nesmyslem...:) Spi sladce alespoň ty...

Unavený po zápase,
Honzík už nám usnul zase.
Doufám jen, že sladce sní...

O gólech a kopání,
jak po hřišti uhání,
vyhrává důležitá utkání...

Síť od rány balónem se trhá,
nojo, bude se muset vyvěsit druhá.
Kopačky po trávě sviští,
ani se nestihneme ohlídnout
a fanynky nadšeně piští.
Další gól letěl jak střela po hřišti,
Skandujem "Hoho, ten to jistí!"
a na tvé tváří úsměv se bliští.

Plamínky v očích,
jak malej kluk,
když hraješ fotbal,
nic neřeš,
v tu chvíli je všechno fuk.

Sice přečteš si to až ráno,
ale přesto přeju ti dobrou noc,
Až ráno otevřeš oči,
možná hodin ještě nebude moc.
Tak sladké fotbalové snění..
protože nic lepšího prostě není..
Autor Dev_LATea_princess, 02.05.2009
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: Danger, PPetrushka, Unyle Pěl, Hantec, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Duhová, AyA Ones, Gabi, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No trošku radosti v tom moři smutku kolem.
Skanduji...Děkujeme..děkujeme.
Ještě víc takových postřehů z běžného vnímání okolí.

12.12.2010 12:13:00 | Danger

:) Honza se má.

04.03.2010 22:26:00 | PPetrushka

to Honzu určitě potěšilo ne? ...milé...

25.05.2009 17:12:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

Sice nejsem fotbalový fanda, ale práce se mi líbila...

02.05.2009 23:30:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí