1.máj

1.máj

Anotace: takhle to cítím

Vítr fouká mezi domy,
pohupuje keři,stromy,
nebe jasné
je tak krásné.

Neuvidíš ani mráček
nad hlavou mi letí ptáček,
všude kolem kvete bez,
první máj je právě dnes.

Tak se dneska mějte rádi,
ať jste staří nebo mladí,
nenech city v sobě spát,
neboj se říct mám tě rád.

Život je jak horská dráha,
s našimi osudy mává,
tam,v rozkvetlé aleji,
sbírám novou naději.

Včera se mi ještě zdálo,
že je lásky všude málo,
dneska ale přát si smíš,
ruka ruce ať je blíž.
Autor Aliklat, 02.05.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí