Zrádce z boje odchází

Zrádce z boje odchází

Anotace: ....

Den chutná
jak víno rozlitý
lež hutná
je známkou kvality
Víra voní
trochu po krvi
meče zvoní
jako poprvý

//Odejdeš pryč
ztratil si cíl
Tvá hlava
dolů klesá

Voják padne
v prachu na poli
Duše chřadne
v těle zrádcovi
Umírá tu sám
tvůj kamarád
A já se ptám
Ty měl si ho rád?

//Odejdeš pryč
ztratil si cíl
Tvá hlava
dolů klesá
Autor Melfëa, 03.05.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Lea Aura, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí