Vchod

Vchod

Anotace: ...

Kované brány
nočního bloudění
se otevřely
vstříc dalším návštěvám
a bledý písek
zaskřípěl pod kroky,
když žlutá růže
ukrývala vchod...

Půlnoční bouře
obvyklých soužení
umyly stěnu
pláčem svých ratolestí
a na trávníku
cestičky do moře
se spojují
a zaplavují vchod...

Svítání v dáli
osuší omítku
a bledá záře
rozpustí rohlík v kakau
a slepci čtou si
z loupáku pohádky
a paprsky slunce
zamykají vchod...
Autor voedor, 03.05.2009
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Dota Slunská, kikis, enigman, zrrrr, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí