Pouť

Pouť

Kupte si štěstíčko,vyvolává kartářka.
Osud vám na ruce leží,
ten kdo se nebojí, tomu štěstí věští.
Láry fáry, žádné máry,
jenom samé dobré čáry.

Kolotoč v pozadí k tomu hraje,
přijela pouť do našeho kraje.

Děti se točí, nahoře v kolu,
ručkami mávají, nechtějí dolů.

Cukrová vata lepí se na rtíky,
papírová růže polibek od holky.

Bláznivé písničky pouští amplióny,
atmosféra jako za miliony.

Sváteční veselí s klauními nosy,
večer se blíží konec poutě taky.

Ješte se ohlédnu, usměju na cirkusáky,
za rok přijeďte zase, já přijedu taky.
Autor devcatko z jetele, 03.05.2009
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Barpob, Holis, Paulín, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta lehkost a usměvavo, co z toho dýše. :) krásná. :)

16.05.2009 00:33:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí