..a mládí máme v p*deli:)...

..a mládí máme v p*deli:)...

Anotace: ..něco končí, něco začíná.....

Tak tedy naposled
onou cestou necestou
k branám snů
se vzpomínkou nejkrásnějších dnů...

Uteklo strašně rychle těch pár let
než jsme si stihli úplně porozumět
čas si vzal co jeho bylo
a nám se trochu přitížilo....

Milovali jsme se, ale i nenáviděli
podporovali se, i si záviděli...
Zažili spolu dobré i zlé
Zvládli možné i nemožné....

Teď už musíme se každý za své štěstí sám prát
Všem ostatním jen to dobré přát...
Držet palce...a s úsměvem vzpomínat.....

Bylo to zatraceně fajn!!

Děkuji, obvzláště těm pro mě nejlepším
co dělali mi život nejvíc nejhezčím..
díky vám je všechno tak, jak je...
..a promiňte za ten výlev nostalgie....
Autor Luciiik, 03.05.2009
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: STIMPRE, Aliklat, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí