Životní příběh

Životní příběh

Už zase píšu nový list v mé knize života.
Ještě mám ztěžklé kroky, ale snažím se jít.
Někdy je dobré našlapovat pomalu.
Vychutnávám si každý nový krok.
Propínám kolena,abych se zbavila tíže.
Ne těla, ale duše unavené z dlouhého čekání.
Cítím, že už nestojím, ale jdu po nové cestě.
Už jsem to opět já, svá, ještě trochu otálím.
Ale už teď dostávám své tempo. Proč se dopředu Bát!
Mé krédo je jít dál a nezastavovat.
Autor devcatko z jetele, 03.05.2009
Přečteno 274x
Tipy 13
Poslední tipující: BARBYE, Holis, Anne Leyyd, Paulín, Tacca, Bíša, Mbonita, voedor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu si myslím, že máš správné krédo! :) Jen tak se dá někam dojít. ST! Moc hezky se to čte! :)

10.05.2009 09:23:00 | Anne Leyyd

Správně jdi dál.Jen se nezastavuj, kdo se zastaví, ten už nežije.

04.05.2009 18:53:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí