Nirvána

Nirvána

Anotace: Smrt není konec, ale je to začátek...

Život je materiální podoba bytí
A materiální podoba bytí jsou lidi
Každý dělá to co cítí
A z jejich těl duše svítí
Nejvyšší síla na tomto světě
Duše, která neopustí tě
Duše jsi ty a tvoje mysl
Nedává ti to smysl?
Bojíš se konce života?
Není žádná temnota
Jen duševních hodnot krajina
To je myšlenka co tě protíná
Když stojíš proti vlaku
S hlavou plnou rozpaků
Když padáš do pasti
S hlavou plnou starostí
A svět vidíš z výše
Všechno se chová tak tiše
Jsi vše cos chtěl být
Protože jsi nechtěl žít!
Autor D.Angel, 24.10.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Právě že nikdo, je to jenom něco jako předtucha.

25.10.2005 20:55:00 | D.Angel

A kdo ti potvrdí, že to tak bude?

25.10.2005 12:23:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí