Návštěvník duší

Návštěvník duší

Anotace: Jednou to musí potkat každého z nás. Ale co pak?

Vkradl se ti do duše
nezvaný to návštěvník
Uvnitř čeká nehluše
slyšíš jeho smích a křik

Křičí ve dne v noci
chceš jej vyhnat ven
Už ti nejde pomoci
teď jsi připraven

Smiř se s ním a uvidíš,bude ti líp
sžij se s ním a pochopíš
duši opustí ten stín
potom tóny uslyšíš

Uklidní tě, povzbudí
křičet, smát se přestane
něco v tobě probudí
a navždy s tebou zůstane
Autor nelyccka, 24.10.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je zajímavé, jen nevím s čímže se to spojit mám...

25.10.2005 12:41:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí