střípky vědomí

střípky vědomí

Anotace: vědomí,svědomí

stratíme se v naději
v naději smutku
v letopočtu skutku
se sny ztrácejí
pro tiché volání
volání co neslyší
ani naše srdce
ani naše svědomí
jen střípky vědomí
vědomí v rukou pěst
proč jen mlčí tenhle svět
proč jen v malé naději
se naše skutky vzdalují
kam se podíváš?
podíváš už svítá
den si pohlídáš
ten nás víta
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.05.2009
Přečteno 303x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, MalaIzis, Juraj Hrom, stravla, zlomeny srdce, jedam, boruvka175, Agniezka, Psavec, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí