Zalila mne...

Zalila mne...

Anotace: ...deprese

Královna deprese
Horší než jindy, zdá se mi
Topím se v černém útlumu
Rozpoutám marné snažení

Roztahuji křídla –
Náhle zjistím, že už mi chybí,
Snad je to pro to,
Že dělám chyby

Padlý anděl
Přistávajíc na zemi
Uhranutá
Královna černého podzemí

Větší než jindy
Krvavé žíly
Oslabená
Ač plna zlé síly
Vulgárně ubíjím
Samovolný čas
A z pekelných končin
Vábí mne temný hlas

Ano, cítím se sama

A asi se mi to i líbí
Zvykla jsem si na samotu
Bolest myšlenky mi tříbí

Jako pýcha
Namyšleně, odtažitě, arogantně sedím
Sama do své duše
S pochybnostmi hledím

Nejsem, nikdy nebudu
A nikdy jsem nebyla,
Anděl, který mává křídly,
Dívka křehká ani ztepilá…

Jsem zlá – jako mnoho z vás –
To nezastaví čas,
Proto v řádcích marně hledám oporu
A kolem sebe stavím černou oboru….
Autor Ammazonic, 05.05.2009
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Aliklat, enigman, Bíša, Fighting Dreamer, JAZBY, WAYWARD, Indigo, Házté
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak černá a zlá zase nebudeš,
jen se tak vidíš a cítíš to tak
Jen začni víc v sebe věřit

06.05.2009 15:04:00 | Aliklat

tsunami...

06.05.2009 00:02:00 | enigman

Ono to s námi nebude takové černé.Ani s Tebou.:)Ale blbá nálada je blbá nálada, to je fakt.:)

05.05.2009 10:02:00 | Indigo

...najdi cestu z té černé obory. Když vedla tam, musí vést i zpátky.

05.05.2009 09:45:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí