Elektrokytarická faleš

Elektrokytarická faleš

Anotace: ...vymyslí-li k tomu nějaký zdatný kytarista akordy, budu vděčná...

Sbírka: Ohlasy písní různých

Zmučená kytara sténá
jak propálená bota
v polostínu...

Na ptačí budce anténa
jak spár oproti nebi
zpoza splínů...

Pokrývač nebeských děr
spadl ze střechy...
Král Lear se bojí svých dcer,
poslední výdechy
slyšíš...

Na strunách zůstaly stopy,
jak ráno cinkla kapka
v okenice...

Poslední čaj svůj dopij
a poslouchej, jak každý
čekal více...

Umývač lidských věží
spadl ze střechy...
Srdce mu ještě běží,
je slyšet výdechy...
Slyšíš?

...
Autor voedor, 05.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 18
Poslední tipující: Lady L, Mario de Janiero, enigman, Zpátky, Bíša, Mbonita, Psavec, WAYWARD, kikis, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda umývač věží co mu dech běží a k tomu výkřiky kytáry
co na nervy zahrají
uff

06.05.2009 17:07:00 | Lady L

Slyším talent...

06.05.2009 14:03:00 | Mario de Janiero

kytarista nejsem....ale umim si to představit...

05.05.2009 23:30:00 | enigman

slyšíš jenom tony,né vzdechy,prokletí proletí

05.05.2009 17:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí