Bez titulku

Bez titulku

Anotace: aktuální pocity..

Kapičky rosy,
tichý zvuk kosy.
Obloha bez mraků,
okamžik zázraků.
Maličká naděje,
poslední krůpěje..
Konec se začátkem,
tajemství pod šátkem.
Reálné obrazy,
nejprudší nárazy...
Svět plný pijavic.
výkřiky do štvanic.
A život je na vlásku,
postavy z obrázků.
Autor Twisted, 05.05.2009
Přečteno 224x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Churry, kikis, sei to do, Bíša, stravla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí