Hysterický smích

Hysterický smích

Smích
útěk ze všedních dní
náznak hysterie?
snad už odešel?
snaha
pro koho?
pro sebe, asi
nechci nic od nikoho
snad jen
neškubejte mi za to vlasy
za to k vůli čemu dýchám
a věřte
že pro tohle bych raději umřela.
smích?
kouzelný
nikoli upřímný.
Autor child.of.saviour, 05.05.2009
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí