Bouře

Bouře

Anotace: ..............

Bouře
motorky zpívají
rány na dveře
v opuštěné hospodě

dnes spát nepůjdeš
volá temný hlas
ze staré skříně
plné temnoty

v každém z nás
je zavřená
kamennou branou
na sedmero západů

otevírá se každému
o úplňku
slovy
který nejsou
z tohohle světa

pohled do studny
hvězdy čtou ti dnes
kolik slov zbývá
jezdci své hvězdy
pod hladinou měsíce
dálnicí se řítí

v bouři dýcháme
svět se roztáčí
kolotoč nástrah
blesky v očích
poslední vteřiny
propast před námi.
Autor Vlk v rouše, 05.05.2009
Přečteno 241x
Tipy 24
Poslední tipující: enigman, Lenullinka, padající do neznáma, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, 6thSun, Psavec, WAYWARD, Princezna.Smutněnka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobré

05.05.2009 19:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí