Malování

Malování

Anotace: ...

Rety, které jsem dříve miloval
malovaly mi po těle obrázky
něžně, jako oblázky
a přeci se obrátily v prach
shořely a zůstaly ve vzpomínkách
...kam se poděla láska
...ten svěží vánek noci
...který postel ti stele
...a přináší ti pocit
..že nejsi sám

Rety, které jsem dříve miloval
krásné dny, které jsem si maloval
počkej, já nemám strach
jen smůlu na svých šlápotách
seškrábnu a půjdu dál

...hořké a sladké jsou
...pojďte ke mě blíže
...já chci se svojí odvahou
...užívat si stav beztíže
..s vámi
Autor Hmota, 06.05.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí