Tolikrát

Tolikrát

Anotace: .................

Tolikrát
lásku jsem ti vyznával
listů svou krví popsal
do kamene tvé jméno vytesal

už ne
suchá země
lesy hoří
studna vysychá

čistou řeku
neposkvrněnou pannu
bahno lží zaplavilo
had v ráji

plameny přináší utrpení
jezdci apokalypsy
zbrojí proti tobě

krev a oheň
řinčení zbraní
zvedám se
zřítil jsem se
do černé tmy
hluboké propasti

co teď přijde
vesmír se zastaví
v černé díře

ztratíme se spolu
v bídě a bezmoci
zemřeme

ani jeden nezůstane.
Autor Vlk v rouše, 06.05.2009
Přečteno 252x
Tipy 29
Poslední tipující: kikis, enigman, Psavec, Bíša, Mbonita, Lenullinka, Princezna.Smutněnka, Anne Leyyd, Laivindia, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš úžasně
ST

06.05.2009 20:53:00 | Mbonita

Je to takové ... zajímavé. Zvláštně napsané, ale dobře se to čte.

06.05.2009 19:05:00 | Anne Leyyd

Vis ze je to krasne a jemne ?

06.05.2009 18:45:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí