Potkal jsem anděla

Potkal jsem anděla

Anotace: Dokud seděla, byla nebesky krásná.

Potkal jsem anděla
co na těle měl plno srdcí
zařil i když nechtěl, tedy nechtěla
anděl je žena přeci

Potkal jsem anděla
v šedém plášti
vlasy rozpuštěné
mírně se vlnící
ústa schovaná pod rukou

Potkal jsem anděla
měl blankytně modré oči
a vlasy barvy medu.
Když se ke mně pootočí
stydím se, mluvit nedovedu.

Potkal jsem anděla
a on mě minul.
Autor Mallerick, 06.05.2009
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Žqáry, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí