City

City

Anotace: ...

V prsou svých cítíš
mé srdce půl,
a láskou sílíš,
jsi vodou i sůl.

Máš vůni lesů
a barevných snů,
z výšek ti nesu
kus nebe na stůl.

V tvých ústech pevných
mi dochází dech,
v letních dnech teplých
jsi rosou i mech.

Ve vlasech vzdušných
chuť vášně plá,
v žilách mých pružných
proudí krev tvá.

Sám v hrudi cítím
tvé srdce půl,
ztěží se mýlím,
jsi chléb,já sůl.
Autor Zdenek, 07.05.2009
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Žqáry, labuť, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná slůvka vyznání...

07.05.2009 12:17:00 | labuť

dobré, dávám super tip

07.05.2009 12:06:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí