Je to zlý

Je to zlý

Anotace: ---

Miluj tenhle den,
zůstaň dále podveden,
ať lidi kolem, dál tváří se vesele,
zbytek lásky zkrytý je,
ve voskové mandele.

Jen dál čarodějko čaruj,
ponech nám tu představu,
jen dál pravdu i lásku,
dál ohněm smrti spaluj.

Jak krásně se pak žije,
to i přesto,
když lež do očí tě bije,
a život sám pak jeví se,
jako prázdné gesto.

Všechno zkončí zle,
protože nikdo život nepřežije,
ale dokud kněžka kouzlí,
není vidět,
jak moc je to zlý..
Autor Peaceter, 07.05.2009
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí