Prosím tě

Prosím tě

Anotace: ...

Prosím tě, zachraň mojí duši.
Dokud mi ještě, moje srdce buší.

Prosím tě, zachraň moje tělo.
Dokud by ještě, zachránit chtělo.

Pak zapomenu na zázraky,
budou mi cizí a ty taky.

Prosím tě, zachraň mě od té temnoty.
Bojím se totiž, v ní skryté samoty.

Prosím tě, nenech mě odejít.
Bojím se totiž, na věky snít.

Pak bude všechno jiné bez tebe
a je jedno, jdu-li do pekla nebo do nebe.
Autor Arret, 07.05.2009
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Akura, Meriel, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ve dvou se to lépe táhne, at jsi v pekle nebo v nebi..

07.05.2009 18:24:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí