Tak vysvoboď mě!

Tak vysvoboď mě!

Anotace: ***

Tak vysvoboď mě z jejích spárů
Mám předtuchu jistou,
Že mě na popel spálí.
Chrlí oheň,led a páru
Svírá dlaň nečistou
Jak sůl v očích pálí.

Nekoukej jak mi maso z těla trhá
Asi je celá posedlá,
Šílený úsměv.
Dlouhý stín její tělo vrhá
V tváři víc pobledlá
A ten šílený úsměv.

Těsně vedle,
Na oprátce.
Těsně vedle,
Černý zrádce.
Až to přijde,
Bude změna.
Až to přijde
bude žena.

Posedlost chtíčů nekončí jede dál.
Krev je pohon její mysli,abych se bál.
Zvětralé pivo,hořké jak marnost snění.
Nebudu čekat,jestli se někdy změní.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 25.10.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí