Milování IV.

Milování IV.

Anotace: .................

Polib mě

miluj navždy
teď
tady

na horu vstoupám
tebe dobývám

líbejme se
na ulici
která vede
různými směry

milování na obrazech

tanči jako šílená
cizí oči
hadí oči
na tebe hledí

miluj mě
na parkovišti
kde hrají starý film

měsíční tanec
cesta metrem
milování
pod proudem

miluj mě

jen pro tenhle okamžik……
Autor Vlk v rouše, 09.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 25
Poslední tipující: démon zatracení, dream in emptiness, labuť, Psavec, Bíša, Mbonita, 6thSun, lucajda89, voedor, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí