Co sudičky přály nám?

Co sudičky přály nám?

Anotace: Každý touží vidět do své budoucnosti? Ale bylo by to opravdu dobře?

Co sudičky přály nám?
Kdo se na mě tehdy smál?
Na odpověd čekám dál,
Pravda v hádankách je skrytá.

Co sudičky přály nám-
kdo to ví?
Co přijde?
A co bude dál?
Kdo odpověd na hádanku,
zodpoví?

Co sudičky přály nám?
S jakou kartou mám hrát?
A kdy je čas se vzdát?
Čas mi sílu stále bere dál.

Co sudičky přály nám?
Kdo to ví?
Kdo u mojí kolíbky stál?
Kdo to tajemství rozluští?
Na svou hádanku odpovědi znám,
ale pořád ptám se dál.

Co sudičky přály nám?
Kdo to ví?
Co sudičky přály nám?
Kdo tu pohádku ukončí?
Co sudičky přály nám?
Tak už to vím.
A to na životě jest to nejhezčí,
vždyť z vesela se směj,
a hlavu vzhůru dej,
vždyť to hezké nikdy neskončí.
Autor raconteur, 09.05.2009
Přečteno 610x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)

15.05.2009 21:18:00 | BARBYE

popravde libila se mi akorat druha sloka, asi jsem moc narocnej ctenar, ale ocenuju kvalitu pred kvantitou...

11.05.2009 22:14:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí