Prohnilý

Prohnilý

Anotace: v očích nudných a obyčejných

Sbírka: Delirium tremens

Neznám krásy letitých vrásek,a poznat ani nechci,
pokrok,směšná zkouška nesmrtelnosti,
úzkostné linie středověkých hráčů,housle hrají prim,
dekadentní styly minulosti,
neseme kříž,záda bolavá,puchýře praskají,
hnis teče po trávě,cesta je prašná,
zelené listy,ožrané hmyzem,
kazisvět se narodil

Budu jen nečinně přihlížet,a jak rád,
smysl je sen,a sen je život,s koncem jistým,
spřízněnec odešel,druhý už není,
barokní divadlo v antickém dějství,
válku chci vyvolat,mír je škodná,
zabíjí fantazii,
generál šavlí zamává,děla zahřmí,
armády elfů mračna šípů vystřelují,
a znetvořené mrtvoly,k zemi padají

Katedrála,pod kapkami deště,
ticho,není uklidnující,
rarach dříme pod povrchem,
nevstoupím,k tomu mě nedonutíš,
stařičký kněz kadidlo zvedá,žehnajíc,
pot mi stéká,rozkrok rozpálený,
satan ječí,žíly nabíhají,skorem praskajíc,
ty ufnukaný pánbíčkáři,konvertuješ,
a k bohu milovat se chceš,
sodomito,jak povrchní
Autor crac, 10.05.2009
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, kikis, Mbonita, labuť, ziriant, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní...ST

10.05.2009 14:28:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí