Víš to

Víš to

Anotace: ........mluvit můžeme ovšem........

Chtěla bych s tebou vést
dlouhý rozhovor o pampeliškách
a modravých uspávankách
letní oblohy na zádech

rozesmátá

ruku v ruce
s kytarovými akordy
tvého do šeda zbarveného hlasu

jako dvě řeky

přiblížili bychom se
ve svých snech
vždy příliš vzdálení
aby to bylo naposledy
a příliš blízcí
na to abychom tomu rozuměli

domalovala bych ti do tváře
beztarostnost těch chvil
kdy z tajných zásob
vmalovávám ti do úsměvu kopretiny
a ty je na oplátku
vplétáš do mých vlasů
mírně rozechvělý
a přesto svůj
Autor Lucie Teru, 10.05.2009
Přečteno 315x
Tipy 34
Poslední tipující: Agniezka, Kubino 2, Manon.H, Bean, bez nápadu na přezdívku..., Stoneman, enigman, Lorraine, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a při tom malování..
byl by čas na milování..
kopretiny v kadeřích..
k tomu sladký dlouhý hřích :o)

14.05.2009 07:37:00 | Bean

ví...

11.05.2009 21:08:00 | enigman

Pampe liško

10.05.2009 19:27:00 | rybí prdy

*Pampeliško..., dobrý***

10.05.2009 19:26:00 | rybí prdy

Líbivé,zajímavé...=o )

10.05.2009 18:41:00 | Dullsinea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí