poslední život v lahvi

poslední život v lahvi

Anotace: život v lahvi

Pluje láhev
pluje v potoce
život zní už vyprchal
poslední osadnící
chcípají

větry v dáli
pohání ji
slunce nad nimi
upadá

žijeme v lahvi
žijeme s omezením
s každým dnem
mění se náš sen
utéct ven

spatřit jen
to slunce
bez skelných odlesků
svobodu

vlny unáší
náš život
jako láhev se vzkazem
možná dojde cíli
a nebo ztratí se
Autor útlá špageta, 10.05.2009
Přečteno 201x
Tipy 6
Poslední tipující: chewing machine, J.U. Ray, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle láhev je lepší než ta předchozí.

21.05.2009 22:50:00 | J.U. Ray

vlnka najde šutr,
řekne: "Brášku,
rozbij, prosím,
mi tu flašku,
co na hřbetu
nosím!"

10.05.2009 21:47:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí