Moje gatě

Moje gatě

Anotace: balada na mé žluté tepláky. ..pruhy a nohy..maj dva červený pruhy...a červenou šňůrku na utažení...a pár odlupujících se rudých glitrů....a jak se červeně třpytí...a jak pak červěně dopadají na zem....

Žluté trenky ke mně přišly
v rozpáráném pruhu tiše vzdychly
bolí nás železná kolena
dráždí nás tvrdejma holema
železné hřeby do nás bodají
maso z kostí nám drásají
vydrásaly z nás krve...
podruhé a potřetí...pokaždý hůř než prve
řezaly se v řečišti krve
krve v žilách přestaly proudit
trhali je, byli mrtvé
cáry rudého masa na žlutém podkladu jaká je to krása
na hořícím slunci červánky
červenopruhaté žluté spoďárky.
Autor laMaliQ, 12.05.2009
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí