Aromata v okolí veteránovském

Aromata v okolí veteránovském

Anotace: *

Po bouřích je probdělých


*
______________________________
Dnes

Pachuť chlastu na jazyku
dědek shrben nad krvavou louží
kočár z hvězd na obloze
přiblíží se těm,co touží

Nasmrádlí kostlivci
s výrazem hrůzy a strachu
řev popelavých houslí
válí se ve tmě a prachu

Rozpité jsou vzpomínky
na čisté oči táty a mámy
drahá je vůně podpeřinová
..dnes možná umřu s vámi

Nevidím,neslyším
necítím své srdce bít
v oparu mrazivé opilosti
(ještě pár chvil)
-budu vzpomínat a snít

***
Autor Human Shadow, 12.05.2009
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, tvoje líčko. ale můj ďolíček, prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úderná, drsná
vím že konec už je blízko.ST

21.06.2009 15:05:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

Pod peřinou, tam je celý svět, a co teprve pod ubrusem!
Je jiná. Líbí.

13.05.2009 20:37:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí