Slyším hlas. Šeptá zemři!

Slyším hlas. Šeptá zemři!

Anotace: no psala jsem to v né moc dobrém stavu a je to na tom znát.(za chyby se omlouvá)

Slyším hlas, Šeptá zemři!
Slyším hlas, Už nežij!
Hlas není můj, je cizí.
Hlas není můj, ale má ústa jej znají.
Čtyři holé stěny dnes,
zítra černý hrob.

Slyším smích, trhá mě zevnitř.
Slyším smích, Proč směji se?

Krev vaří se v mích útrobách,
už jen chvíly, pak příjde smrt.
Smrt cítí stopu krve
jež teče z mích žil.
Jako hladná lvice sápe se blíž.

Slyším pláč, trhá mě zevnitř.
Slyším pláč, Proč pláči?

Nebojím se cesty tmou,
nebojím se svých snů.
Už brzynáruč chladnou pocítím.
Je blízko už slyším ten dech.
Dech zkázy cítím na šíli,
oči smrti cítím zasebou.

Slyším ticho, cítím klid.
Slyším ticho, neptám se proč.
Autor Litak, 12.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Emory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí