Oko I. Na plese

Oko I. Na plese

Anotace: Stává se spoustu zajímavých věcí, které někdy mohou skončit jinak, než si představujeme.

Udělalo se jí oko na punčoše,
takhle nemůže mezi lidi jít.
Nikdo nenadělá kvůli troše,
kalhotami může díru zastínit.

Teď už má pro strach uděláno,
ostatní ženy její kráse závidí.
Jedna dáma měla o oči vystaráno
a nikdo neví, že téměř nic nevidí.

Jeden děda po ní házel okem,
věděl, že se mladým nelíbí.
Jednou si ji vezme bokem
a za ten tanec ji rád políbí.
Autor jehlaspichlas, 13.05.2009
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, Bíša, Psavec, 5thelement, WAYWARD, Jiparo, Unyle Pěl, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí