Školní

Školní

Anotace: ...

Stalo se víc než přát jsem si chtěl,
z oblaků výšin mně do srdce vjel,
blesk,který vzápětí provází hrom,
v tu chvíli nastal v mém životě zlom.

Úleva na tváři všude je znát,
já viděl tebe a musel se smát
a v dálce kříž mně prozradil moc,
že strávím s tebou dnes pekelnou noc.

Pod hvězdou zmítá se mrak našich těl
a deštěm topil sta ponúrých děl,
které dřív kreslila má ruka má
a obraz veršů dnes pokryla tma.

Jak hřebec cítil jsem sílu svých dní,
přískokem skok a byl jsem ten tam,
mnoho vás nadále o tomhle sní,
rukou a ústy a vším možným klí.

Co bylo pak se nesluší ptát,
nad hlavou mrak a pod ním pěl pták
a ten kříž jež v dáli já včera zřel,
hrůzu z našich dvou těl pohybů měl.
Autor Zdenek, 14.05.2009
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: fab four, Dullsinea, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepíše se pjel, ale pěl

14.05.2009 18:58:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí