Usínání...

Usínání...

Anotace: ...http://www.youtube.com/watch?v=fyXmp-FiPJo

Co za sklem bylo dnešek stmívá
zapadlo Srdce …kde ho máš
nehraj si víckrát na motýla
když lítat sama odmítáš…

pod jednou z řas tvých nech mě spát
jak nahá slza - budu tvou
neuč mou lásku milovat
bez cigaret jdu Odvahou…

a potom sama
začnu ztrácet
po cestách do Snů
neburácet

nebudit víly a
nezabíjet rána
darovat chvíli a
přestože sama…

společný strach
nechtít už sdílet
společným dýmem tě
zapomenout míjet

...-_-...

Co za sklem bylo
láskou stmíváš

zapadlo Srdce …je čas spát...
však

nehrát si víckrát na motýla?

vždyt bez křídel mě
odmítáš...
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 15.05.2009
Přečteno 234x
Tipy 14
Poslední tipující: hanele m., danaska, kikis, stravla, labuť, 6thSun, Kapka, Anewue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, tohle se mi vážně moc líbí. Dávám ST.

19.05.2009 16:54:00 | danaska

líbí se mi moc...

15.05.2009 09:43:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí