Terezka 4 roky

Terezka 4 roky

Anotace: Jak ten čas utíká, co lezla malá po zemi a všichni museli koukat, aby ji nezašlápli a ted je z ní velká slečna, která jezdí na kole..

Čtyři roky utekly jak voda,
někdy mi to přijde škoda,
už nemám doma batolící holčičku,
ale malou slečnu, skotačivou opičku,
která ví, co jsou piráti a rytíři
a ukáže vám prsty raz, dva, tři a čtyři.

Chodí se pomazlit,
to se přeci musí,
jen nejdřív panence jiné šaty zkusí.

Není už potřeba držet se maminky,
zkouší si korálky, náramky, sukýnky,
nádobí uklízí, s bráškou si poradí,
zvířátka určitě nejraděj pohladí.

Hlavičku má svoji to dávno znám,
neříkám nadarmo,
že s Hladíkem ji mám...
Autor BARBYE, 15.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: poustevník Jirka, Psavec, Kapka, Bíša, NikitaNikaT., kleopatra.sedma, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Terezky jsou fakt príma - ať vám roste do krásy! :-))

16.05.2009 15:44:00 | poustevník Jirka

Jo, dětičky, to jsou naši miláčkové.

15.05.2009 22:29:00 | Psavec

...a jak to roste a dospívá starostí /ale i radostí/ přibývá...
Tak ať se tvé slečně daří.

15.05.2009 10:14:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí