Princezna z paneláku

Princezna z paneláku

Anotace: o dívce, kterou jsem kdysi znala....

Z trní do hedvábí,
přece v ní zůstaly
kousky polámaný.
Vrátila se z pekla,
vzpomínka nezhasíná.
Snad že se lekla,
nechtěla už být jiná.
Starý časy odpluly,
rozvrácená rodina
už je zase po spolu.
Jestli ještě vzpomíná?
Těžký boty, řetězy,
měla svých šestnáct let.
Kam poděly se punkový vohozy?
Což pak nesere už jí svět?
Autor Andy Darcness, 15.05.2009
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, TAORA3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Punk je mrtvý, stejně jako my ;-) Nebo ne?

28.05.2009 15:03:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí