Vím to ...

Vím to ...

Anotace: ......

Tak ráda se dívám na tvou tvář
šťastná jsem ,
když uslyším tvůj hlas ....

Mou lásku , co tenkrát vzplála
neuhasí mlčení, zloba,
ani čas ....

Cítím tvou vůni...
jen malý závan -
hned roztřesou se mi kolena.

Teď nejsi tu...
a já ?
Jsem slabá , smutná , ztracená...

Konečky mých prstů
pořád si pamatují
na hebkost tvojí kůže....

a mé tělo rozechvívá
vzpomínka na něžnou
sílu muže....

Na rtech cítím tvé horké polibky
že nebyla v nich lež
víš stejně dobře jako já ....

Na chvíli zas odcházíš
věřím, že všechno zlé
zas urovnat se dá ....


Kdyby jednou nesloužil mi
jediný z pěti smyslů ,
když zrak, sluch , čich, hmat a chuť
nějaké změny dozná -

má láska k tobě
se nikdy nezmenší....

Moje srdce
Tě vždycky
spolehlivě
pozná.........
Autor pavlis, 15.05.2009
Přečteno 355x
Tipy 25
Poslední tipující: WhiteSkull, jedam, Martinecka23, Pišák, Jiparo, Zdeněk Farkaš, Kozoroh 1, labuť, bejbyyyy, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milující srdce je jako radar...

16.05.2009 20:38:00 | labuť

Hezká láskycitová básnička.

16.05.2009 12:06:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí