vše nejlepší příteli

vše nejlepší příteli

Anotace: pro Milana mého chatového kamaráda :)

Přesto že znáš všechna fráze,
budu se muset opakovat zase.
Dnes narozeniny příteli máš,
i když ta přání už dávno znáš.
To nejdůležitější přáníčko,
tak to je hlavně zdravíčko.
Toho druhého v životě máme maličko,
a tím je velké životní štěstíčko.
A at brzy Tě potká velká láska příteli,
bez ní veselí život by jsme neměli.
A poznej jen přátele, co nikdy nezradí,
že nebudete často se vídat, vůbec nevadí.
At peníze v kapse Ti už nikdy nechybí,
at proplouváš životem jak Tobě se jen líbí.
Mnoho životních úspěchů můj příteli....
Autor Labanda, 17.05.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí