Smutný strom

Smutný strom

Anotace: mé pocity

Smutku a radosti,
denně poklekám před smrtí,
využívám tvé moudrosti,
má paní.

Jsi světlem mých dnů,
jsi květinou mých zahrad,
jsi kráskou mých snů,
jsi příčinou mých nálad.

Jsem slepý jako strom,
pozoruji kolemjdoucí,
a pohnout se nemohu,
toť pocit srdcervoucí.

Nemohu tě obejmout,
nesmím tě políbit,
neboť jsem jen strom,
se smutnýmy větvemy.
Autor pokec, 27.10.2005
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí