Ty na to máš...

Ty na to máš...

Anotace: asi to s básní nemá nic moc společnýho, ale potěšilo to...je to jen taková malá podpora k ústní maturitě...slíbila jsem že to zveřejním....

Moni ty to dáš,jsi šikovná holka,
zkoušku dospělosti uděláš.
Neboj se vlka nic,já budu křičet:
Moni neměj strach to nic.
Nemusíš se bát, já v těhle těžkých chvílích,
budu po tvém boku stát.
Držet tě za ruku a štěstí ti přát.
Musíš si trochu věřit,
nesmíš své síly s nikým měřit.
To k ničemu nevede,
ale neboj se jsme na to dvě.
Ty jsi má opora já jsem zas tvá,
každá z nás tuhle zkoušku dá.
Pak se bude řádně slavit,
až do bezvědomí budeme kalit.
Nesmíš vše vidět tak černě,
nasaď růžové brýle a koukej na mě věrně.
Sedli do kapsy strčíme, Nouzu knock outem zřídíme, Vodymu tomu věříme, Adamcová nebude svině.
Uvidíš Moni, že to dáme,
vždyť vyrůstaly jsme v OPČ my na to prostě máme!
Autor MC Lena, 19.05.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí