nic

nic

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=9M2qCVLQDSk vsechno je tu cudze...slova aj dotyky...

zapadáš do téhle hry.
Zrnko písku v koutcích rozedírá
naši oblohu… Možná jsi
malý princ a tak máš právo
odehnat veškeré zbytečnosti a naučit se
počítat rány znovuzrozením…
Prohrávat beztrestně.
Číst meziřádky a psát
ze studu…

Až příště vstaneš,
nebude tam ten nápis ,
který hledals
v úsměvech.

Nehledej oblohu, Ona,
nemusí
být….

Zapadám do téhle hry, která splňuje
všechny prošlé události.
Láskou zvýrazňujeme nejdůležitější
své znalosti v oboru.
Nedáš se takticky zapamatovat a je to
dobře… V tomhle je víc,
ačkoli nikdy nezachytím
Tvoje okamžiky Překvapení,
Sílu,..
ve tvých pohledech...

Víš,
jestli se bojíš,
pak radši vůbec nevstávej…
… každý pes vycítí strach a až posléze
rozhoduje se k útoku…


Zbyde jen pocit,
že ses
nepokusil...

Nehledej život, on
nemusí


ojedinělé nekonečnosti dvou protilehlých stran…

všechno to do sebe

zapadá
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 19.05.2009
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., NikitaNikaT., kikis, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím jistý smutek, snad povzdych, ale za to velkou upřímnost, zamyšlení... možno jsem se tam aj sem tam našla.

14.06.2009 12:39:00 | NikitaNikaT.

máš krásně uspořádaný sled myšlenek

19.05.2009 20:43:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí