Pro Radka

Pro Radka

Anotace: tohle je pro Tebe Chose, stále Jsi tu a žiješ, tak jak Jsi to uměl jen Ty, jen Tě nevidíme...

Fakt byl dobrej kluk,
pár let jsem ho znal,
nikdy nebyl zlej,
jen na kytaru hrál.

Fakt byl dobrej kluk,
co život měl rád,
proč's ho musel bože
tak brzo povolat?

Téměř stejná léta
jako Kristus měl,
však od té doby nikdo
hrát ho neslyšel.

Oči plné slz
tu teď pro něj mám,
slyším, jak mi zpívá,
že tam není sám.

Zpívá "chlape nebreč,
jen si jointa dej
a na starý časy
tam dole vzpomínej"

Fakt byl's dobrej kluk
co své chyby měl,
ale takhle brzy
snad umřít nemusel's.

Jednou se zas sejdem,
všem nám budeš hrát
a po nebeský trávě
se spolu budem smát.

sbohem a nashledanou...
Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 696x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí