Trysková (Nehodovost)

Trysková (Nehodovost)

Anotace: ...

Strmé vrchy k nebi ční
a vítr hraje na fujaru,
dole světla dálniční,
nahoře léto mává jaru...
Zítra zhasne Velký vůz,
sláva pořádá se na provázku,
na silnicích dohání se skluz
a mžitkám dávám život v sázku...
Těžko říct, proč světla dál
si na náhrobní desce hrají,
ne umrlec, chtěl být král,
však i králové umírají...

Světla spěchají dál tmou...
Autor voedor, 19.05.2009
Přečteno 199x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Kapka, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm.... dobré, lepší dojet o pět min později, něž vůbec ST , dobrý nápad

19.05.2009 20:15:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí