Gabriel

Gabriel

Anotace: Gabriel

Putuji světem a pomáhám lidem,
těm kteří mojí pomoc potřebují,
a navzájem si duvěřují

Lidé Kteří mají srdce plné strachu,
ti kteří s ebojí démonů nebo draků.

A ty co neuměj se samy bránit,
budu jim na blízku a vždycky je chránit.

Mé jméno je Gabriel, a
pocházím z vesničky Ariel

Tam sem žil ze svým otcem,
dokud nebyl unesen hraběcím lovcem.
A ve vesnici jantara držený,
kde tedkon jsem a nikoho vidět není.
ba i je! Zrovna támhle hlídkuje.
Po první ráně kterou daroval ze zadu hlídce, která omdlela a hned si připadal k otci blízce.

Ještě ho však jedna překážka čekala,
ta mu moc práce nedala.
zZe země pozvedl kámen ,
a zhlídkou byl hnedka ámen.

Když se dostal až k otci zahlédli ho náhle zbilý lovci...............pokud chcete pokračování napište
Autor noviny01, 20.05.2009
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí