Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Tak jsem se zase po dlouhé době odvážila pustit se do psaní, výsledek posuďte sami =)

Vzpomínky tiše z kouta temného,
jež nevěstí nic dobrého,
tiše vylézají
jako když rybky na hladinu vyplouvají.
Cítíš pouze chlad
všude vidíš šero
a říkáš si kde se tu zase berou?
Plíží se jako vrah
před očima máš zas
všechny ty černé vzpomínky
a mezi nimi slyšíš tichý hlas...
Hlas jež tě dokáže utišit
a naopak černá tma
do které se můžeš namočit
tak hádej kdo asi větší moc nad tebou má?
Autor Ladyelf, 20.05.2009
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

raději ten hlas, co utěší a černé zažene... znám.

20.05.2009 18:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí