Špatná cesta

Špatná cesta

Anotace: ... jak mi zobák narostl ... :(

Ztratil jsi všechno
a především SEBE
zbude jen peklo
z toho co je teď nebe.

Vše vidíš krásně
když vylítneš výš
jenže tahle cesta
má na konci kříž.

Těžko se couvá
natož vrací se zpět
cožpak tě omrzel
nadobro svět?

Tak si vem provaz
a skoncuj to hned
nebudeš trpět
až dojde ti FET.

Nemůžeš jíst
a nemůžeš spát
nemůžeš nic
jen bolestí řvát.

Jenže to ZLO
co nosíš v těle
chce jenom JEDNO
na TEBE SERE!!!

Myslel sis chlape
že silnej si dost
jenže nejsi první
za kým spadnul MOST.

Na druhým břehu
kotví ti prám
ale je tak chatrnej
jako jsi ty sám.

Voda je prudká
a temná jak noc
myslel sis chlape
že máš nad ní MOC.

Ten prám byl šancí
ale ty si se bál
té cesty zpátky
a tak kráčel jsi DÁL.

Konec té pouti
je čím dál tím blíž
teď znáš svůj osud
tak hledej SVŮJ KŘÍŽ!!!
Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já s tím problém nemám, ale pár takových lidí jsem poznal.

19.09.2006 01:00:00 | tuleby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí